Facebook

Choose your language

Zomervakantie

Het nieuwe lesseizoen start vanaf 2 september 2019.Je kan nu alvast een kennismakingsles reserveren voor de maand september.

Reiki cursus

In het najaar van 2019 kan je een Reiki I of Reiki II cursus volgen. Bij Reiki I leer je jezelf anderen met Reiki te behandelen. Tip: ook heel fijn als je kinderen of oudere ouders hebt die je graag een handje wilt helpen met diep ontspannende en energie versterkende Reiki! Bij Reiki II leer je met 3 symbolen en de bijbehorende mantra's werken die de Reiki energie versterken en je leert Reiki (op afstand) te sturen. Deze laatste techniek biedt de mogelijkheid Reiki te geven zonder dat iemand hier fysiek bij aanwezig hoeft te zijn. Dit biedt veel mogelijkheden om Reiki te kunnen geven waar het anders niet mogelijk was (bijv. bij ziekenhuisopname, door tijd, afstand etc.).

Jubileum: Yogaclass 10 jaar

In 2019 bestaat Yogaclass 10 jaar, mede dankzij een grote groep trouwe leerlingen! Om dit te vieren ontvangen de leerlingen dit jaar de Yogakrant bij de lessen. Op 22 mei 2019 vierden we met alle leerlingen in een speciale Yoga Nidra en meditatieles het Jubileum, een cadeautje als dank voor alle fijne yogamomenten samen

reiki voorschoten proefles yoga voorschoten leiden yoga yogales
Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden