Facebook

Let op: Voorlopige Lessenstop i.v.m. Corona Covid-19 virus

Alle lessen op locatie worden in elk geval t/m 1 april 2020 gestaakt. Wel bieden wij onze vaste leerlingen in deze periode online lessen aan zodat we toch samen yoga blijven beoefenen, juist nu!

Reiki

De volgende Reiki I cursus is op zaterdagmiddag 18 januari en 8 februari 2020 van 13.30 - 16.30 uur. Interesse in Reiki II? Laat het weten en houd deze pagina in de gaten en de Facebookpagina, daar wordt de volgende datum gepubliceerd.
Op donderdagavond 28 januari is de volgende Reiki Cirkel, waar Reiki beoefenaars van alle stromingen en levels welkom zijn om Reiki met elkaar te delen. Fijn als je al Reiki hebt om samen te komen met andere Reiki practitioners, om Reiki te geven en ontvangen en van elkaar te leren!

Yogalessen

In de Yogalessen besteden we aandacht aan de natuurlijke afwisseling tussen doen - niet doen, inspannen - ontspannen. We ontdekken dit via houdingen, adem en ontspanningsoefeningen. Geen week is hetzelfde, maar er loopt wel een rode draad door de lessen heen zodat de Yoga je steeds een stapje dichter bij jezelf brengt!

reiki voorschoten proefles yoga voorschoten leiden yoga yogales
Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass