Facebook

Choose your language

Over Yogaclass

Mijn naam is Corinne Broeder- van Zoest, ik verzorg de Nederlands/Engelse yogalessen van Yogaclass. Ik woon in Voorschoten, ben getrouwd en moeder van twee kinderen.

Sinds 1994 beoefen ik yoga. Al bij mijn eerste les had ik het gevoel dat ik "thuiskwam". Yoga helpt je een gezond evenwicht te ontwikkelen in de manier waarop je je leven leidt. Het is een leidraad in mijn leven en deze passie deel ik graag met anderen!

Opleiding

Yoga, Adem en Ontspanning
Ik heb mijn opleiding voor Hatha Yogadocent gevolgd bij yoga-opleidingsinstituut Osmose in Den Haag. Als specialisatie heb ik een bijscholing Adem en Ontspanning voor yogadocenten gevolgd volgens de methode van dr. van Dixhoorn. Verder volg ik op regelmatige basis workshops en cursussen. Maar het allerbelangrijkst: yoga is een vast onderdeel van mijn eigen dagelijkse leven. Vanuit eigen ervaring kan ik mijn leerlingen begeleiden op hun yogapad.

Reiki
Behalve yogadocent ben ik Reiki Master volgens The Usui System of Natural Healing. Ik geef Reikibehandelingen en cursussen. Yoga en Reiki vullen elkaar goed aan: ze verbeteren de levensenergie. Ik geef graag aan anderen door hoe je hiermee je welzijn kunt ondersteunen.

English
Ook niet Nederlands sprekende yoga studenten zijn bij mij van harte welkom bij de Engelse yogales. Ik ben in het bezit van het Certificate of Proficiency in English van de University of Cambridge.

reiki leiden reiki voorschoten foto docent yoga voorschoten yogales leiden
SYN logo samenwerkende yogadocenten nederland yoga leiden

Waarom wij lid zijn van SYN.

Samenwerkende Yogadocenten Nederland is een vereniging die ernaar  streeft de klassieke yoga in Nederland (en daarbuiten) zo goed en integer mogelijk door te geven. De lessen van Yogaclass zijn geinspireerd op de klassieke yoga zoals beschreven in de ruim tweeduizend jaar oude Yoga Sutra's van Patañjali, waarbij we een vertaling maken naar onze moderne tijd.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden