Facebook
Reiki cursus leiden, reiki cursus voorschoten, steentjes, healing voorschoten

Reiki cursus - workshops Voorschoten

Wil je jezelf of een ander Reiki leren geven? Als 3-voudig Reiki Master bied ik met veel plezier Reiki cursussen en workshops aan volgens the Usui System of Natural Healing. Ik vind Reiki een verrijking in je eigen leven en dat van je omgeving, omdat je jezelf, je familie en vrienden met Reiki kan behandelen. Daarnaast volgen mensen een Reiki cursus omdat het een fijne combinatie met hun vak vormt: zo heb ik verpleegkundigen, therapeuten en yogadocenten in Reiki mogen inwijden. Heel mooi om te weten dat een verpleegkundige of medewerker in de kinderopvang spelenderwijs Reiki mee kan geven tijdens haar werk!

Om Reiki te leren volg je één van de workshops in Voorschoten. Of maak een afspraak voor een workshop op locatie aan een groep (neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven). De lesdagen zijn vooral praktijkgericht, informeel, de achterliggende theorie komt spelenderwijs aan bod, iedereen kan het leren. Een investering waar je je leven lang plezier van hebt!

Reiki I en Reiki II zijn beiden in workshops van 2 dagdelen of 1 dag te volgen. Voor Reiki III, de master opleiding hangt de duur vooral van je ervaring met Reiki af, we bepalen dat tijdens een intake gesprek.

Bij zowel Reiki als  yoga werken we met levensenergie. Bij Yoga heet deze energie Prana, bij Reiki Ki (Chi). Bij yoga leer je hoe je de levensenergie in jezelf kunt versterken. Bij Reiki ontvang je die energie of geef je het door. 

*) De cursus gaat van start vanaf 3 personen. Ben je alleen en heb je belangstelling? Meld je dan vrijblijvend aan, dan houden we je op de hoogte wanneer je van start zou kunnen.

Reiki I cursus: leer jezelf en anderen behandelen met Reiki. Je vaardigheden ontwikkel je in het begin met 21 dagen zelfbehandeling, volgend op je initiatie. Deze cursus is ook heel fijn als je kinderen of ouderen in je omgeving hebt die je graag liefdevol wilt ondersteunen met Reiki. Naderhand hebben we nog een contactmoment in overleg om je ervaringen door te nemen en evt. vragen te stellen. Reiki leer je nl. vooral door het te doen!
Prijs: 150 euro, incl. Reiki inwijding en certificaat en digitale cursusmap (PDF).

*) Wil je deze cursus met 2 personen afspreken op een dag die jullie schikt? Dat kan, dan is de prijs 175 euro p.p.

Reiki II cursus: je leert 3 Reiki symbolen toe te passen en de bijbehorende mantra's, en je leert Reiki-afstandsbehandelingen te geven. Deze laatste techniek biedt de mogelijkheid Reiki te geven zonder dat iemand hier fysiek bij aanwezig hoeft te zijn. Dit biedt veel mogelijkheden om Reiki te kunnen geven waar het anders niet mogelijk is zoals bijv. bij ziekenhuisopname, door tijd, afstand etc. (en mits de ontvanger ermee instemt dat je Reiki stuurt).  Tenslotte leer je nieuwe Reiki technieken waarmee je je mogelijkheden voor de behandelingen zoals je dat tot nu toe deed verder uitbreidt.
Datum (onder voorbehoud Lock Down maatregelen): zondag 17 mei 2020  van 10.00 - 16.00 uur in Voorschoten. Prijs: 175 euro, incl. Reiki II inwijding en certificaat, digitale cursusmap (PDF), koffie, thee en eenvoudige lunch.

*) Wil je deze cursus met 2 personen afspreken op een dag die jullie schikt? Dat kan, dan is de prijs 200 euro p.p.

Reiki Cirkels (Reiki Share)

Veel mensen hebben inmiddels Reiki geleerd en willen dat graag bijhouden. Om je de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten,je Reiki op te frissen, Reiki te geven en ontvangen organiseer ik 4 x per jaar een Reiki Cirkel, waarin we elkaar behandelen. Een fijne kans om meer ervaring met Reiki op te doen. De Reiki Cirkel-data worden o.a. aangekondigd op de Facebook pagina van Yogaclass. Iedereen met Reiki is welkom, ongeacht je Reiki-achtergrond of level. Interesse? Neem contact op,dan ontvang je tijdig informatie over de volgende bijeenkomst.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass