Facebook

Reiki behandeling Voorschoten

Er zijn verschillende behandelvormen mogelijk. Wij vinden het vooral belangrijk dat je je veilig voelt en helemaal kan ontspannen tijdens de behandeling. We zullen daarom altijd van te voren afspreken voor welke behandelwijze je kiest en welke duur. Ook kan je aangeven wat je wel of niet prettig vindt. Zelf vind ik het prettig dat ik je kan ontvangen in een praktijk die schoon en ruim is, waar geen huisdieren komen en geen wierook wordt gebrand.

Tijdens een Reiki behandeling wordt universele levensenergie aan je doorgegeven via handposities. Deze energie ondersteunt ons zelfgenezend vermogen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Dit maakt Reiki zo bijzonder, we zijn immers zoveel meer dan alleen ons fysieke lichaam!

Al direct tijdens en ook na de behandeling voel je je over het algemeen heel ontspannen, je ervaart een diepe rust. Deze rust werkt ook na de behandeling door. Wij adviseren daarom ook om direct na een behandeling even wat tijd voor jezelf te nemen. Op die manier profiteer je optimaal van je Reikibehandeling. Ook  vragen we je om na een behandeling wat extra water te drinken.
Veel mensen geven aan dat ze door Reiki beter slapen en zich beter voelen. Kinderen gaan meer ontspannen en met meer zelfvertrouwen om met alles wat zoal op ze af komt op school, bij clubjes etc. Eén van mijn jonge cliënten omschreef een Reiki-behandeling als: "een chille vibe". Ook hoor ik vaak dat Reiki helpt tot nieuwe inzichten te komen, misschien wel door een meer ontspannen en verruimde blik op het eigen leven.

Voorbeeld van een Reiki behandeling: een kind met buikpijn gaat naar de huisarts. Er wordt onderzoek gedaan, er blijkt niets aan de hand, geen reden voor ongerustheid. Maar de buikpijn is nog niet weg. Reiki kan dan helpen, zonder te pretenderen dat de oorzaak hierdoor bekend wordt. Gewoon met een zachte aanraking van o.a. de buik, de Reikistroom, voelt het kind de buik weer zacht en aangenaam: de buikpijn verdwijnt, soms al na 1 of 2 behandelingen. Omdat ik naast Reiki Master ook Yoga docent ben, geef ik in zo'n geval kinderen vaak nog wat eenvoudige yoga- of ademoefeningen mee om ze hun eigen kracht en vitaliteit te laten voelen en gebruiken!

Yoga leiden, yoga voorschoten, lotus bloem, reiki leiden, reiki voorschoten
Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass