Facebook

Reiki behandeling Voorschoten

Tijdens een Reiki behandeling in onze praktijk in Voorschoten wordt via rechtstreekse of indirecte handoplegging energie doorgegeven. De energie die doorgegeven wordt versterkt het zelfgenezend vermogen van de ontvanger. Het mooie van Reiki is dat het als vanzelf daar naar toe stroomt waar genezing nodig is. Je kunt het wel vergelijken met water dat vanzelf naar het laagste punt stroomt. Er zijn verschillende behandelvormen mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat je je veilig voelt en kunt ontspannen tijdens de behandeling. We zullen daarom altijd van te voren overleggen wat je wel of niet wilt. Een behandeling met of zonder directe aanraking, zittend op een stoel of liggend op een behandeltafel, met of zonder muziek etc.  Daarnaast kun je van te voren afspraken maken over de behandelduur. Ook een behandeling op afstand dus zonder dat je fysiek aanwezig bent is mogelijk.

Al direct tijdens en ook na de behandeling voel je je over het algemeen heel ontspannen, je ervaart een diepe rust. Deze rust werkt ook na de behandeling nog door. Wij adviseren om direct na een behandeling even geen activiteiten te plannen, maar wat tijd voor jezelf te reserveren als dat kan. Op die manier profiteer je optimaal van je Reikibehandeling. Ook  vragen we je om na een behandeling wat extra water te drinken die dag.
Veel mensen geven aan dat ze door Reiki beter slapen en zich beter voelen. Ook horen we opvallend vaak dat Reiki helpt zelf tot nieuwe inzichten te komen. Moeilijk meetbaar misschien, maar wel verfrissend!

Yoga leiden, yoga voorschoten, lotus bloem, reiki leiden, reiki voorschoten
Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass