Facebook

Individuele les

Bij de individuele les beoefenen we yoga met aandacht voor beweging en houding, mindfulness, meditatie, adem, ontspanning en yoga nidra. Ook oefeningen uit de methode Adem & Ontspanning van dr. van Dixhoorn kunnen in de les verwerkt worden. We kunnen een individuele les zo voor je samenstellen dat je thuis kunt oefenen, want oefening baart kunst! De ontspanning kan daarbij voor je opgenomen worden zodat je deze regelmatig thuis kunt beluisteren. In rust beoefend en aangeleerd levert dit in tijden van stress een stevige basis op waardoor je je flexibeler en evenwichtiger voelt; je bent beter in staat om met stress om te gaan.

De individuele begeleiding kan prettig zijn als groepslessen (nog) niet geschikt voor je zijn. Yoga kan je helpen bij fysieke en mentale klachten. Denk bijv. aan burn-out, hyperventilatie, depressie, rugklachten, slecht slapen, (chronische) ziekte en beperkingen. Twijfel je of yoga geschikt voor je is, overleg dan met je behandelaar; meestal is er geen bezwaar. Maar eigenlijk vind ik dat yoga niet teveel aangeprezen moet worden als "middeltje tegen", het is gewoon fijn om te beoefenen, een moment voor jezelf. En dat is alleen al goed voor je welzijn.

Een eerste les duurt een uur. Vervolgsessies zijn per 30 en 45 minuten mogelijk. Veel cliënten stromen na een paar individuele sessies door naar de gewone groepslessen.

Een individuele les kan je met max. 2 personen volgen.

yoga voorschoten yoga leiden
Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass