Facebook

Choose your language

Individuele les

Bij de individuele les beoefenen we yoga met aandacht voor beweging en houding, mindfulness, meditatie, adem, ontspanning en yoga nidra. We kunnen een individuele les ook zo voor je samenstellen dat je thuis yoga kunt beoefenen. De ontspanning kan daarbij voor je opgenomen worden zodat je deze regelmatig thuis kunt beoefenen. In rust beoefend en aangeleerd levert dit in tijden van stress een stevige basis op!

De individuele begeleiding kan prettig zijn als groepslessen (nog) niet geschikt voor je zijn. Yoga kan je helpen bij fysieke en mentale klachten zoals burn-out, hyperventilatie, depressie en (chronische) beperkingen. Twijfel je of yoga geschikt voor je is, overleg dan met je behandelaar; meestal is er geen bezwaar. Maar eigenlijk vind ik dat yoga niet teveel aangeprezen moet worden als "middeltje tegen", het is gewoon fijn om te beoefenen, een moment voor jezelf. En daarmee versterk je je welzijn! 

Een eerste les duurt een uur. Vervolgsessies zijn per half uur mogelijk. De meeste cliënten stromen na een paar individuele sessies door naar de gewone groepslessen.

Een individuele les is mogelijk voor max. 2 personen. 

yoga voorschoten yoga leiden
Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden