Facebook

Choose your language

Groepslessen yoga

Yogaclass geeft yogalessen in Voorschoten en omgeving. De lessen worden in het Nederlands en/of Engels aangeboden. Vloeiende bewegingen en yogahoudingen worden met aandacht voor de adem beoefend. Je kracht, souplesse en vitaliteit verbeteren en lichaam en geest worden met elkaar in balans gebracht. Je voelt je rustig, helder en fit. Je blijft beter in balans in je dagelijks leven.  

Inhoud van de les

Tijdens de lessen werken we aan:
- beweging en houding (asana's)
- ademhaling en energie (pranayama)
- aandacht - mindfulness, meditatie
- ontspanning.
De ontspanning wordt een aantal weken herhaald zodat je deze ook thuis kunt toepassen. Naast deze vaste les-onderdelen worden elementen uit de yogafilosofie in de vorm van korte inspiraties vertaald naar ons dagelijks leven. Ook wordt Yoga Nidra beoefend. We beginnen en eindigen de lessen in stilte.  Niet omdat het moet, maar omdat je even niks HOEFT te zeggen. Zo leren we samen de kracht van momenten van contemplatie in je leven kennen.

Milde yoga
Op woensdag hebben we een kortere yogales van een uur. Deze les is extra rustig en kleine aanpassingen zijn mogelijk, zoals bijv. stoel-yoga. Deze les is daarom voor veel mensen geschikt. De ontspanning aan het einde van de les ondersteunt je welzijn en zorgt ervoor dat je uitgerust en opgefrist naar huis gaat.En ook hierbij geldt: binnen je mogelijkheden werk je wel degelijk aan vitaliteit. 

Yoga geschikt voor jou?
We oefenen met respect voor onze eigen mogelijkheden. De yogalessen zijn daardoor voor vrijwel iedereen geschikt. Heb je vragen over je gezondheid en het beoefenen van yoga? Overleg dan met je arts of therapeut en bespreek dat met de docent. Meestal is er geen bezwaar.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden