Facebook

Covid-19
De Covid 19 regels vind je op deze website onder Informatie, Huisregels. Leerlingen ontvangen actuele informatie via hun mail.

Reiki cursussen en behandelingen
De Reiki cursussen starten regelmatig, het eerste deel nu online waarin je de inwijding en basisinstructies ontvangt zodat je meteen Reiki kan toepassen. Later volgt een praktijk dagdeel als het Coronavirus dat weer toelaat.
Last van stress, slapeloosheid, verminderde weerstand? Maak een afspraak voor een Reiki afstandsbehandeling. De behandeling verloopt online via Zoom. Helemaal Corona-proof & diep ontspannend. Elke Reiki afstandsbehandeling kan je desgewenst uitbreiden door een individuele les te boeken waarin je een Reiki afstandsbehandeling ontvangt gecombineerd met adem- en ontspanningsoefeningen of meditatie speciaal voor jou.

In de Lessen
We maken een reis door de Chakra's in theorie en praktijk. Ze spelen een belangrijke rol in onze gezondheid. We zien de mens daarbij als een holistisch geheel van lichaam, geest en ziel, samenwerkend via de chakra's. Tipje van de sluier: houd juist in deze tijd ook je huid in goede conditie, door voldoende hydratatie, gebruik beschermende crèmes en/of huidolie: een gezonde huid is belangrijk voor een goede weerstand.

Kerstvakantie
De Kerstvakantie is van 21-12-20 t/m 03-01-21.

reiki voorschoten proefles yoga voorschoten leiden yoga yogales
Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass