Facebook

Over Yogaclass

Mijn naam is Corinne Broeder- van Zoest, ik ben yogadocent en Reiki Master. Ik woon in Voorschoten, ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen. In 1994 volgde ik mijn eerste yogales: ik ben er nooit meer mee opgehouden. Na een aantal jaar een docentenopleiding ben gaan volgen. Daarna volgden vele cursussen en bijscholingen op het gebied van yoga, adem & ontspanning, Yoga Nidra, Reiki en Mindfulness. Maar vooral beoefen ik zelf dagelijks yoga. Het helpt me flexibel en vitaal in het leven te staan, met voldoende momenten van rust en ontspanning. Dat deel ik graag met je in mijn praktijk Yogaclass!

Naast Yogadocent, Reiki Master en moeder ben ik langdurig mantelzorger. Dat heeft me geleerd dat ik ook goed voor mezelf moet blijven zorgen. Yoga en Reiki helpen daarbij. Ze helpen je de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Opleiding

Yoga, Adem en Ontspanning
Ik heb mijn opleiding voor Hatha Yogadocent gevolgd bij yoga-opleidingsinstituut Osmose in Den Haag. Als specialisatie heb ik een bijscholing Adem en Ontspanning voor yogadocenten gevolgd volgens de methode van dr. van Dixhoorn. Verder volg ik op regelmatige basis workshops en cursussen o.a. op het gebied van Pranayama, Yoga psychologie, Ademtraining, Skeletal Breathing Yoga, Yoga Nidra, Yoga Therapy, Mindfulness. Maar het allerbelangrijkst: yoga is een vast onderdeel van mijn eigen dagelijkse leven. Vanuit eigen ervaring begeleid ik mijn leerlingen op hun yogapad. Ik wil graag delen hoe je zelf actief met yoga je welzijn kan verbeteren!

Reiki
Behalve yogadocent ben ik Reiki Master volgens The Usui System of Natural Healing - Shinpiden Master & Teacher Usui Ryoho Reiki. Ik heb daarvoor opleidingen van verschillende Masters gevolgd en praktijkervaring opgedaan. Ik geef Reikibehandelingen, cursussen ook organiseer ik Reiki Cirkels zodat beoefenaars Reiki met elkaar kunnen delen.  Yoga en Reiki vullen elkaar goed aan: ze verbeteren de levensenergie. Reiki werkt diep ontspannend. Ik geef graag aan anderen door hoe je hiermee de gezondheid kan ondersteunen.

English
Ook niet Nederlands sprekende yoga studenten zijn bij mij van harte welkom bij de Engelse yogales, want "Home is where the heart is". Ik ben in het bezit van het Certificate of Proficiency in English van de University of Cambridge.

SYN logo samenwerkende yogadocenten nederland yoga leiden

Waarom ik lid ben van SYN.

Samenwerkende Yogadocenten Nederland is een vereniging die ernaar  streeft de klassieke yoga in Nederland (en daarbuiten) zo goed en integer mogelijk door te geven. De lessen van Yogaclass zijn geïnspireerd op de klassieke yoga zoals beschreven in de ruim tweeduizend jaar oude Yoga Sutra's van Patañjali, speels aangepast naar ons moderne leven.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass