Facebook

Over Yogaclass

Mijn naam is Corinne Broeder- van Zoest, ik ben yogadocent en Reiki Master. Ik woon in Voorschoten, ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen. Sinds mijn eerste yogales in 1994 ben ik nooit meer met yoga opgehouden. Ik volgde een yoga docentenopleiding en  cursussen. Ook heb ik me gespecialiseerd op het gebied van van adem & ontspanning, Yoga Nidra, Reiki en Mindfulness. Maar vooral beoefen ik zelf dagelijks yoga. Dat doet me goed en dat deel ik graag met je.

Naast Yogadocent, Reiki Master en moeder ben ik langdurig mantelzorger. Daar heb ik door geleerd dat ik ook goed voor mezelf moet blijven zorgen.

Opleiding

Yoga, Adem en Ontspanning
Ik heb mijn opleiding voor Hatha Yogadocent gevolgd bij yoga-opleidingsinstituut Osmose in Den Haag. Als specialisatie heb ik een bijscholing Adem en Ontspanning voor yogadocenten gevolgd volgens de methode van dr. van Dixhoorn. Verder volg ik op regelmatige basis workshops en cursussen o.a. op het gebied van Pranayama, Yoga psychologie, Ademtraining, Skeletal Breathing Yoga, Yoga Nidra, Yoga Therapy, Mindfulness. Maar het allerbelangrijkst: yoga is een vast onderdeel van mijn eigen dagelijkse leven. Vanuit eigen ervaring begeleid ik mijn leerlingen op hun yogapad. Ik wil graag delen hoe je zelf actief met yoga je welzijn kan verbeteren!

Reiki
Ik heb verschillende Reiki opleidingen gevolgd en ben Reiki Master volgens The Usui System of Natural Healing - Shinpiden Master & Teacher Usui Ryoho Reiki. Reiki Holy Fire ben ik aan het afronden. Ik geef Reikibehandelingen, cursussen ook organiseer ik Reiki Cirkels zodat beoefenaars Reiki met elkaar kunnen delen.  Yoga en Reiki vullen elkaar aan: ze verbeteren de levensenergie. Reiki werkt diep ontspannend. Ik geef graag aan anderen door hoe je hiermee de gezondheid kan ondersteunen.

English
Ook niet Nederlands sprekende yoga studenten zijn bij mij van harte welkom bij de Engelse yogales, want "Home is where the heart is". Ik ben in het bezit van het Certificate of Proficiency in English van de University of Cambridge.

SYN logo samenwerkende yogadocenten nederland yoga leiden

Waarom ik lid ben van SYN.

Samenwerkende Yogadocenten Nederland is een vereniging die ernaar  streeft de klassieke yoga in Nederland (en daarbuiten) zo goed en integer mogelijk door te geven. De lessen van Yogaclass zijn geïnspireerd op de klassieke yoga zoals beschreven in de ruim tweeduizend jaar oude Yoga Sutra's van Patañjali, speels aangepast naar ons moderne leven.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass