Facebook
Reiki cursus leiden, reiki cursus voorschoten, steentjes, healing voorschoten

Reiki cursussen - workshops Voorschoten

Wil je jezelf of een ander Reiki leren geven? Als Reiki Master  bied ik met veel plezier Reiki cursussen en workshops aan volgens the Usui System of Natural Healing. Zelf ben ik als Master opgeleid in meerdere stromingen. Ik vind Reiki waardevol door de eenvoud, iedereen kan het leren! Met Reiki heb je een complementaire geneeswijze in handen waarmee je jezelf, je familie en vrienden kan helpen. Ook kan je je eigen cliëntenkring opbouwen en behandelen met Reiki. Daarnaast volgen veel mensen een Reiki cursus om het te kunnen combineren met hun vakgebied. Ik heb veel verpleegkundigen, therapeuten en yogadocenten in Reiki mogen inwijden. Mooi toch dat je als medewerker in de kinderopvang Reiki mee kan geven tijdens je werk? En zo kan ik nog veel voorbeelden geven.

Om Reiki te leren volg je één van de workshops in Voorschoten of je volgt de cursus online, een afsluitend praktijk dagdeel volgt dan later. Je bent al vanaf dag één van je (online) cursus klaar om Reiki te geven zodat je meteen zelf praktijkervaring op kan bouwen! Ook geef ik workshops op locatie bij bedrijven en instellingen zoals aan zorgmedewerkers: neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven. De lesdagen zijn vooral praktijkgericht. Reiki leer je vooral door het te doen, de vragen die je daarbij hebt behandelen we als theorie. Je krijgt een cursusmap waarin je de belangrijkste achtergrondinformatie na kan lezen. Een investering waar je je leven lang plezier van hebt!

Reiki I en Reiki II zijn beiden in workshops van 2 dagdelen of 1 dag te volgen. Voor Reiki III, de master opleiding hangt de duur vooral van je ervaring met Reiki af, we bepalen dat tijdens een intake gesprek.

Bij zowel Reiki als  yoga werken we met levensenergie. Bij Yoga heet deze energie Prana, bij Reiki Ki (Chi). Bij yoga leer je hoe je de levensenergie in jezelf kunt versterken. Bij Reiki ontvang je die energie of geef je het door. Doordat we zowel bij Reiki als Yoga met deze energie werken vullen ze elkaar prachtig aan. In mijn Reiki cursussen deel ik mooie aanvullende technieken uit de yogatraditie met je, zodat je een stevige achtergrond krijgt om zelf als Reiki practitioner anderen te kunnen helpen met Reiki.

*) De cursus gaat van start vanaf 3 personen. Ben je alleen en heb je belangstelling? Je kan je vrijblijvend aanmelden, dan houden we je op de hoogte wanneer je van start zou kunnen.

Hier vind je een overzicht van alle Reiki Workshops, cursussen en Cirkels

Reiki I cursus
Leer jezelf en anderen behandelen met Reiki. Je vaardigheden ontwikkel je met 21 dagen zelfbehandeling na je inwijding. Je houdt daarvan een logboekje bij voor jezelf waarin je je ervaringen en vragen noteert. Dit behandelen we als tweede deel van je cursus. Je hebt dan vanuit eigen ervaring geleerd wat Reiki is en hoe je het doorgeeft. Deze cursus is ook heel fijn als je kinderen of ouderen in je omgeving hebt die je graag wilt ondersteunen.
Data: zie de evenementenpagina. Of meld je aan en bij voldoende belangstelling start de cursus.
Prijs: 150 euro, incl. Reiki inwijding, certificaat en digitale cursusmap (PDF), koffie & thee.

*) Wil je deze cursus met 2 personen afspreken op een dag die jullie schikt? Dat kan, dan is de prijs 175 euro p.p.

Reiki II cursus
Je leert 3 Reiki symbolen toe te passen en de bijbehorende mantra's, en je leert Reiki-afstandsbehandelingen te geven. Deze laatste techniek biedt de mogelijkheid Reiki te geven zonder dat iemand hier fysiek bij aanwezig hoeft te zijn. Dit biedt veel mogelijkheden om Reiki te kunnen geven waar het anders niet mogelijk is zoals bijv. bij ziekenhuisopname, door tijd, afstand etc. (en mits de ontvanger ermee instemt dat je Reiki stuurt).  Tenslotte leer je nieuwe Reiki technieken waarmee je je mogelijkheden voor de behandelingen zoals je dat tot nu toe deed verder uitbreidt.
Data: zie de evenementenpagina. Of meld je aan en bij voldoende belangstelling start de cursus. Prijs: 175 euro, incl. Reiki II inwijding, afstandsbehandeling en certificaat, digitale cursusmap (PDF), koffie, thee. Neem a.ub. je eigen lunch mee.

*) Wil je deze cursus met 2 personen afspreken op een dag die jullie schikt? Dat kan, dan is de prijs 200 euro p.p.

Reiki opfriscursus
Heb je Reiki in het verleden geleerd en gebruik je het niet meer of weinig, voel je de Reiki energie niet meer en twijfel je of het nog wel werkt? Geef je dan op voor een Reiki opfris-workshop van 1 dagdeel waarin we zorgen dat je weer helemaal up to date bent. We laten de Reiki weer volop stromen zonder dat je daarvoor opnieuw de hele cursus hoeft te volgen.

Datum: regelmatig word een nieuwe cursusdatum vastgesteld. Geplande data worden  op de Facebookpagina gepubliceerd, je kan je ook aanmelden en hoort wanneer er voldoende deelnemers zijn.
Prijs: 65 euro,incl. hernieuwde inwijding, Certificaat, Reiki I cursusmap in PDF-formaat, koffie & thee.

Reiki Cirkels (Reiki Share)

Veel mensen hebben inmiddels Reiki geleerd en willen dat graag bijhouden. Om je de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten, je Reiki op te frissen, Reiki te geven en ontvangen organiseer ik Reiki Cirkels waarin we elkaar behandelen. Een fijne kans om meer ervaring met Reiki op te doen en daarnaast een intensieve behandeling te ontvangen! De Reiki Cirkel-data worden o.a. aangekondigd op de Facebook pagina van Yogaclass. Iedereen met Reiki is welkom, ongeacht je Reiki-achtergrond of level. Interesse? Neem contact op,dan ontvang je tijdig informatie over de volgende bijeenkomst.
Reiki Cirkels maandelijks van 19.30 - 21.30 uur in Voorschoten, zie evenementenpagina van deze website of Facebook.
Prijs: 16 euro.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass