Facebook

Individuele lessen

Een individuele les is een yogales op maat, zoals bij jou past. We kunnen een les samenstellen die je ook thuis kunt beoefenen. Yoga, mindfulness, Adem & Ontspan oefeningen van dr. van Dixhoorn, meditatie en yoga nidra kunnen naar jouw wensen beoefend worden.

De individuele lessen en yoga-coaching (ondersteuning vanuit de yoga filosofie) kunnen je helpen bij diverse fysieke en mentale klachten. Als je de verbinding met het gezonde deel van jezelf met yoga weer kunt versterken, sta je een stuk steviger in het leven. Twijfel je of yoga geschikt voor je is, overleg dan met je huisarts/behandelaar en neem contact met me op. Maar eigenlijk vind ik het jammer als yoga als "middeltje tegen een kwaal" wordt gezien. Ik hoop je juist te laten ervaren dat yoga je kan leren goed voor jezelf te zorgen en beter in je vel te zitten!

Veel leerlingen met specifieke klachten starten met 4 individuele lessen en volgen daarna de groepslessen. Ik begeleid je daarbij in het ontdekken wat wel en niet bij je past en hoe je evt. oefeningen aan kan passen naar je eigen mogelijkheden. Deze lessen zijn ook een goede investering in je eigen welzijn: als een yoga rijbewijs voor op de mat!

Je kan de individuele lessen met max. 2 personen volgen voor de lesprijs van 1 uur.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass