Facebook

Individuele les

Bij de individuele les bieden we maatwerk naar jouw wens. we kunnen een les zo samenstellen dat je ook thuis kunt oefenen. We kiezen daarbij uit een breed aanbod van o.a. Yoga, mindfulness, Adem & Ontspan volgens de methode van dr. van Dixhoorn, meditatie en yoga nidra. Want alleen als een les op je lijf geschreven is zal je dat ook graag en regelmatig doen en heb je er profijt van. In rust beoefend levert dit een stevige basis in je dagelijks leven: je bent beter in staat om met stress om te gaan.

De individuele les en coaching kan prettig zijn als groepslessen (nog) niet geschikt voor je zijn. Yoga kan je helpen bij fysieke en mentale klachten. Denk bijv. aan burn-out, hyperventilatie, depressie, rugklachten, slecht slapen, (chronische) ziekte of beperkingen. Twijfel je of yoga geschikt voor je is, overleg dan met je behandelaar; meestal is er geen bezwaar. Maar eigenlijk vind ik het jammer als je yoga alleen als middeltje "tegen" ziet. Ik hoop dat je ontdekt dat je goed voor jezelf kan zorgen met yoga in je leven.

Een eerste les duurt een uur. Vervolgsessies kunnen korter zijn in overleg. Veel cliënten stromen na een paar individuele sessies door naar de gewone groepslessen.

Een individuele les kan je alleen of met 2 personen volgen.

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass