Facebook

Individuele lessen

Een groepsles is niet voor iedereen geschikt. In dat geval kan je kiezen voor individuele les: yogales op jou afgestemd. We kunnen een les samenstellen die je ook thuis kunt beoefenen. We kiezen daarbij uit een breed aanbod van verschillende Yogastijlen, mindfulness, Adem & Ontspan volgens de methode van dr. van Dixhoorn, meditatie en yoga nidra.

De individuele lessen en yoga-coaching (ondersteuning vanuit de yoga filosofie) kunnen je helpen bij bijv. burn-out, hyperventilatie, depressie, rugklachten, slecht slapen, (chronische) ziekte of beperkingen. Twijfel je of yoga geschikt voor je is, overleg dan met je behandelaar; meestal is er geen bezwaar. Maar eigenlijk vind ik het jammer als je yoga als "middeltje tegen een kwaal" ziet. Ik hoop je juist te laten ervaren dat yoga je kan leren goed voor jezelf te zorgen en beter in je vel te zitten!

Veel leerlingen met specifieke klachten starten met 4 individuele lessen en volgen daarna de groepslessen. Ik begeleid je daarbij in het ontdekken wat wel en niet bij je past en hoe je evt. oefeningen aan kan passen naar je eigen mogelijkheden. Deze lessen zijn ook een goede investering in je eigen welzijn: als een yoga rijbewijs voor op de mat!

Copyright © 2017 - Yogaclass - Algemene voorwaarden
Yogaclass

Yogaclass